Braubeviale 2019

Hjem / Arrangement / Braubeviale 2019
Braubeviale 2019

Sted: Nürnberg Messe

Dato: Tirsdag d. 12 november til torsdag d. 14 november 2019

Når én samtale flytter hele branchen…

…så er det ikke overstået efter et år

Kontinuitet er den store styrke ved BrauBeviale. Med sin koncentrerede 3-årige succeshistorie giver den plads til nye ideer – og tid til at de udvikler sig. Ikke kun megatrends indenfor branchen, men også de mindre emner, som rummer så stort et potentiale for branchen.

 

 

Succeshistorien BrauBeviale

BrauBeviale har fundet sted på Nürnberg Messe siden 1978. Allerede i 1980 tiltrak messen 152 udstillere og 2.478 besøgende til Nürnberg Messe. Den messe for investeringsgoder, som vi kender i dag, startede oprindeligt i Bamberg, hvor den blev lanceret i 1957 som et kursus og en social begivenhed for branchen.

Med mere end 40.000 besøgende i 2018 var BrauBeviale den vigtigste, internationale messe for investeringsgoder for hele processen indenfor produktion af drikkevarer: råmaterialer, teknologier, logistik og marketing. Små og mellemstore virksomheder og globale spillere fra Europa og resten af verden brugte den kreative atmosfære på BrauBeviale til at udvikle løsninger. Det har længe været en af Europas førende messer indenfor produktion og markedsføring af øl og ikke-alkoholiske drikke.

 

 

Messen i overblik

Messen dækker områderne: proceskæden indenfor drikkevareproduktion, produktion og markedsføring af drikkevarer og tilhørende teknologi. I løbet af de tre dage, messen varer, kan udstillere og besøgende diskutere den seneste udvikling indenfor drikkevareproduktion.

 

 

The World of BrauBeviale

Rækken af produkter på BrauBeviale fører den besøgende gennem hele processen indenfor drikkevareproduktion.

  • Råmaterialer og drikkevarer som råmaterialer

  • Maskiner og udstyr til produktion af drikkevarer

  • Maskiner og installationer til påfyldning af og emballage til fødevarer

  • Emballage og forsyninger, emballageforbedringer, lukkesystemer

  • Automation og IT

  • Operatør- og laboriatorieudstyr, proces- og hjælpeudstyr, øl-raffinering

  • Installationer til energi, komprimeret luft/gasser, industriel sikkerhed, miljøbeskyttelse

  • Logistik

  • Marketing og catereingudstyr

  • Services, institutter, uddannelsesinstitutioner og medier

Hvor finder du hvad på messen? På messekortet kan du få et overblik over, hvor de forskellige ting er: hallerne, hovedtemaer, indgange og udgange, spisesteder, toiletter, parkering.

Leder du efter en bestemt udstiller på BrauBeviale, eller vil du gerne vide mere om deres produkter på forhånd? Vores udstillings- og produktsøgning hjælper dig med at planlægge dit besøg. Du kan også sammensætte din egen personlige, guidede tour på BrauBeviale.

 

 

Derfor skal du besøge BrauBeviale

Er du interesseret i den nyeste udvikling indenfor drikkevareproduktion og vil du gerne skabe nye relationer? Så er BrauBeviale det rigtige sted for dig! Og der er mange flere grunde til at tage til Nürnberg 12.-14. november 2019:

 

 

1. BrauBeviale – der, hvor drikkevarebranchen mødes

BrauBeviale er en af branchens vigtigste mødesteder i verden. Moderne, innovativ og fuld af karakter – BrauBeviale viser produkter, der inspirerer markedet. Experience the open and friendly atmosphere of this major capital goods exhibition for the beverage industry. Det bedste grundlag for gode samtaler – og god forretning.

 

 

2. Kompakt og velorganiseret

Koncentreret knowhow, velorganiseret og fokuserede temaer. BrauBeviale er en kompakt messe: på tre dage og i ni haller får du et effektivt og omfattende overblik over markedet, som det er lige nu. Here you find out everything about high-quality beverage raw materials and essences, innovative technologies and sparkling ideas for marketing and modern sales concepts within the whole process chain. The spectrum of products and services is completed with interesting logistic solutions and innovations in marking equipment and beverage packaging.

 

 

3. Skab nyt momentum og inspirér – det supplerende program på BrauBeviale

At skabe momentum og inspirere er de centrale elementer i det supplerende program, som BrauBeviale tilbyder på messen. Programmet appellerer til alle drikkevareproducenter, uanset om det er bryggere, mineralvandsselskaber eller producenter af spiritus eller alkoholfrie drikke.

Det er et omfattende, supplerende program, der venter drikkevarebranchen i løbet af de tre dage, messen varer – den 12. til den 14. november 2019 – , og det byder på kreative ideer til alle de udfordringer, som drikkevarebranchen står overfor. Du kan se frem til inspirerende præsentationer på Forum BrauBeviale, en lang række af temastande, spændende prisoverrækkelser, fx European Beer Star og guidede smagninger i Craft Drinks Area.

 

 

4. En løsningsorienteret arbejdsmesse for drikkevarebranchen

1.095 udstillere venter på dig – med ideer, innovationer og løsninger, som du kan opleve i udstillingshallerne. Du kan også udveksle knowhow med andre drikkevareeksperter og blive opdateret med ny viden på BrauBeviale Forum og ved de særlige shows og temastande.

 

 

5. Franken – bryggerhåndværkets og øllets hjemland

Frankens bedste verdensrekord er varianterne af øl. Brewing is a tradition in Franconia; the highest concentration of breweries in Europe speaks for itself. More than 250 breweries cultivate the Franconian brewing culture. Nyd en kold øl og den venlige frankoniske gæstfrihed.